counter

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν ακόμη μία μάχη για τη δεύτερη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Στο αγώνισμα τελικά νίκησαν οι μπλε με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να ψηφίσουν για άλλη μία φορά δύο μέλη από την ομάδα τους.

Επομένως στο αποψινό συμβούλιο οι Μαχητές ήταν παρατηρητές ενώ οι Διάσημοι έπρεπε να πάρουν σοβαρές αποφάσεις και βγάλουν δύο άτομα από την ομάδα τους στον τάκο.

Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινοβραδινό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία οι Διάσημοι πήραν τη νίκη, ενώ στη συνέχεια πρώτος υποψήφιος αναδείχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός μετρώντας τις ψήφους ανακοίνωσε ότι δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Τζο Μαριδάκης που την υπέδειξε η Ασημίνα λόγω της ατομικής ασυλίας που είχε ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είχε εξίσου κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε υποψήφια την Κάτια Ταραμπάνκο.

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Τζο Μαριδάκης και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους υποψήφιους προς αποχώρηση:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR