counter

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η εβδομάδα ξεκίνησε με αλλαγές και ανατροπές καθώς οι δύο ομάδες αναμείχθηκαν ξανά ενώ ξεκίνησε το παιχνίδι να γίνεται ατομικό!

Να θυμίσουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε τους δύο προηγούμενους αγώνες ασυλίας και έτσι δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδες και τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Μαίη Εμμανουηλίδου η οποία δεν μπορεί και αυτή να ψηφιστεί!

Μέχρι στιγμής από τα προηγούμενα συμβούλια του νησιού υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Έτσι, προς το τέλος της βραδιάς Κόκκινοι και Μπλε μαζευτήκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor – Ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ο Γιώργος Λιανός μέτρησε τις ψήφους και τελικά τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας αλλά και ο Γιώργος Ταλαντσεβ καθώς είχαν ισοψηφία!

Δείτε επίσης - Survivor - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή – Εκτός στίβου μάχης ο Άρης Σοϊλέδης – Τι συνέβη;

Συνοψίζοντας, αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR