counter

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι!

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι!
Survivor: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι!

Το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Fay’s Time” αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις νέοι παίκτες που θα μπουν σύντομα στο “Survivor”.

Τα νέα πρόσωπα θα ενισχύσουν τη Μπλε και την Κόκκινη Ομάδα.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν κάνουν την είσοδό τους, μίλησαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου.

Δείτε επίσης! Survivor Trailer: Η στιγμή που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει την είσοδο του Ροναλντίνιο - Η αντίδραση των παικτών

Survivor - Όσα είπαν οι καινούργιοι παίκτες

«Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Απ’ ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά. Είμαι πολύ χειριστική. Έξυπνη πολύ και αρκετά πονηρή με την καλή έννοια. Είμαι 100% single», δήλωσε η Αναστασία Τσερού.

«Θα επέλεγα να αγωνιστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία. Με πνίγει εμένα αυτό. Θα με χαρακτήριζα δίχως όρια. Σχέση ευτυχώς δεν έχω», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Ρικουνάκης, ξεχωρίζοντας τον Ντάνο από προηγούμενα “Survivor”.

«Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα. Είμαι αρκετά δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό», ανέφερε η Ευγενία Μπόρλα.

«Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να απαντήσω αν έχω σχέση», δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR