counter

Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Πρέπει να φυλάξω κι εγώ το τομάρι μου”

 Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Πρέπει να φυλάξω κι εγώ το τομάρι μου”
Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Πρέπει να φυλάξω κι εγώ το τομάρι μου”

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία έκρηξη της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τις ήττες που έχει φέρει στα τελευταία αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των κόκκινων είπε ότι η πείνα τους έχει φτάσει στο απροχώρητο ενώ ο σημερινός αγώνας ασυλίας θα είναι δύσκολος αφού έχουν να φάνε καιρό κάτι που αποδυναμώνει την αγωνιστικότητά τους.

«Σήμερα η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα πολύ βαριά… πολύ βαριά από διάθεση γιατί έχουν έρθει δύο ήττες από έπαθλο φαγητού που ακόμα εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω. Πιστεύω ότι και για κάποιους δεν ήταν τόσο μεγάλο θέμα το ότι δεν φάγαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο… Εδώ πέρα, όπως έχουμε ξαναπεί, κυνηγάμε την επιβίωση, κυνηγάμε να φάμε τα έπαθλα, κυνηγάμε να φάμε ακόμα και το έπαθλο από τα παιχνίδια της Καραϊβικής το οποίο πάλι δεν φάγαμε. Εάν είχαμε φάει αυτά τα έπαθλα, νομίζω ότι θα είχαμε ξυπνήσει με άλλη ψυχολογία για να πάμε στην ασυλία σήμερα. Θα κυνηγήσω την ατομική ασυλία, θα είναι η μόνη φορά που θα την κυνηγήσω γιατί κατάλαβα στην προηγούμενη ψηφοφορία ότι υπάρχει πολλή στρατηγική και πρέπει να φυλάξω κι εγώ το τομάρι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην κάμερα της παραγωγής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR