counter

Survivor Άρης Σοϊλέδης για την νέα του ομάδα: “Γιώργο δεν ξέρω, δεν θέλω να μείνω”

Survivor Άρης Σοϊλέδης για την νέα του ομάδα: “Γιώργο δεν ξέρω, δεν θέλω να μείνω”
Survivor Άρης Σοϊλέδης για την νέα του ομάδα: “Γιώργο δεν ξέρω, δεν θέλω να μείνω”

Στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός φώναξε τους παίκτες των δύο ομάδων για να τους ανακοινώσει πως θα γίνει ο ανασχηματισμός.

Έτσι, τη νέα Κόκκινη ομάδα απαρτίζουν πλέον οι: Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή,Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Απόστολος Ρουβάς ενώ τη νέα Μπλε ομάδα απαρτίζουν πλέον οι: Σπύρος Μαρτίκας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαΐς Εμαννουηλίδου, Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Οι αλλαγές αυτές όμως έφεραν απογοήτευση και κλάματα στους περισσότερους.

Ανάμεσα σε εκείνους που ξέσπασαν ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Άρης Σοϊλέδης καθώς χωρίστηκαν.

Ο Άρης Σοϊλέδης φόρεσε την μπαντάνα των μπλε ενώ η Ναυσικά παρέμεινε στην κόκκινη.

Οι δύο παίκτες είναι πολύ καλοί φίλοι και θα γίνουν και κουμπάροι όπως ανακοίνωσαν.

«Γιώργο δεν ξέρω, δεν θέλω να μείνω, δεν θέλω να μείνω μου πήραν όλους τους φίλους μου.. είμαι μόνος μου συγνώμη παιδιά… μου τους πήραν όλους γιατί και τους τρεις;» είπε με λυγμούς ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Ναυσικά με την σειρά της απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μεγάλες ανατροπές στη νέα σύσταση των ομάδων. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που φεύγει ο Άρης από κοντά μου γιατί είναι αδερφός μου… με προσέχει με φροντίζει μου φτιάχνει την ψυχολογία είμαστε όλη μέρα μαζί. Στεναχωριέμαι περισσότερο για εκείνον γιατί εγώ έχω στήριγμα… έχω τον Αποστόλη έχω την Μυριέλλα έχω το Στάθη αλλά ο Άρης είναι μόνος του και το έχει πάρει πολύ πιο βαριά. Εγώ έχω να του πω κάτι… Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δυνατός κάθε μέρα θα με βλέπει ακόμα και μακριά εγώ θα του τονώνω το ηθικό. Θέλω να του πω να περιμένει μέχρι την ένωση, μακάρι να τα καταφέρω και να είμαι και εγώ εκεί και να ξανά είμαστε όλοι μαζί όπως πρώτα».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα:

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR