counter

Survivor - Ανδριάνα Καγιά: "Ήταν όλοι εναντίον μου, είπαν ψέμματα"

Survivor - Ανδριάνα Καγιά: "Ήταν όλοι εναντίον μου, είπαν ψέμματα"
Survivor - Ανδριάνα Καγιά: "Ήταν όλοι εναντίον μου, είπαν ψέμματα"

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα η Ανδριάνα Καγιά, που αποχώρησε πρώτη από το Survivor 2024 και φυσικά η ίδια, μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή της, ενώ απάντησε και για το γεγονός πως όλη η ομάδα των Μαχητών ήταν εναντίον της, εκτός από τη Δώρα.

«Ήταν όλοι εναντίον μου και ήταν πολύ περίεργο αυτό, με στεναχώρησε πολύ. Ήθελα να διατηρήσω το ομαδικό κλίμα. Η πρώτη επαφή με την ομάδα ήταν στα γραφεία της παραγωγής. Εκεί εγώ με τον αυθορμητισμό μου πήγε με μια βασιλόπιτα και μια σαμπάνια και είπα να την κόψουμε όλοι μαζί για την καλή χρονιά, για να ξεκινήσουμε καλά. Έχω ερωτηματικά για τις ψήφους που πήρα. Δεν υπήρχε κάποια απόδειξη ότι δημιουργώ κάτι, γιατί θα φαινόταν στις κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ο Σάββας Γκέντσογλου περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του! "Ήμουν 15 όταν πέθανε"

 

Μόνο με τη Δώρα ήμουν κοντά από την αρχή. Έφτιαξαν μια παρέα και εμείς δεν ταιριάζαμε μαζί τους. Και αυτοί ήταν προκατειλημμένοι από την αρχή με εμάς. Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι τους έπιανα έναν έναν και ότι χρησιμοποιούσα μια συγκεκριμένη έκφραση. Δεν θα μπορούσα να εκφραστώ έτσι εγώ, με αυτούς τους χαρακτηρισμούς», είπε η Ανδριάνα Καγιά και συνέχισε λέγοτας: 

«Όλα αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα, γιατί θα ακουγόταν και θα φαινόταν κάτι. Και στη συμβίωση ήμουν πολύ σωστή απέναντί τους. Το “κοριτσάκι μου” δεν το είπα ειρωνικά».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR