counter

Survivor All Star: Χαμός με Σχίζα και Ελευθερίου! "Mε έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα"

Survivor All Star: Χαμός με Σχίζα και Ελευθερίου! "Mε έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα"
Survivor All Star: Χαμός με Σχίζα και Ελευθερίου! "Mε έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα"

Ένταση επικράτησε στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να πάρουν κάποιες αποστάσεις από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και να λειτουργούν πλέον αυτόνομα.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε και στα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την προσωπική του ζωή.

Survivor All Star - Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, δεν μπορείς να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός. Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;

Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα ο Στάθης Σχίζας.

«Μπήκε μέσα στο παιχνίδι πάρα πολύ πληγωμένη. Εγώ και ο Σπύρος την αγκαλιάσαμε και μάλιστα, χαρακτηριστικά θυμάμαι το πρώτο της βράδυ εδώ που ήταν τρελαμένη. Έκατσα μαζί της να την παρηγορώ, να την συμβουλεύω και να ακούω το πρόβλημά της τρεις – τέσσερις ώρες. Δεν περίμενα να μου πει ευχαριστώ, δεν περίμενα να μου ανταποδώσει τη δικιά μου καλοσύνη προς το πρόσωπό της για το περιστατικό που περνούσε, με το να προσπαθήσει να με πληγώσει. Για να εκδικηθεί τον Μπάρτζη», πρόσθεσε ο Στάθης.

Δείτε επίσης! Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star - Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Μάλιστα, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε εναντίον της Ελευθερία Ελευθερίου για τα όσα έχει προκαλέσει στην κόκκινη ομάδα, εκείνη έγινε έξαλλη και είπε: «Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα. Ακούστηκε ένα συγγνώμη; Ποιο τραγικό ψέμα έχω πει. Δεν έχω φέρει κανέναν κακόβουλο ψέμα. Εγώ φεύγω αλήθεια».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR