counter

Survivor all Star: Χαμός ανάμεσα σε Μελίνα και Σταυρούλα για τον Βασάλο! "Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;"

Survivor all Star: Χαμός ανάμεσα σε Μελίνα και Σταυρούλα για τον Βασάλο! "Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;"
Survivor all Star: Χαμός ανάμεσα σε Μελίνα και Σταυρούλα για τον Βασάλο! "Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;"

Μια αποκάλυψη έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor all Star από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας αποκάλυψε πως η Μελίνα Μεταξά έχει κόντρα με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και αφορμή για αυτό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Η ατάκα του Καραγκούνια για την προσωπική ζωή του Βασάλου που τον έκανε έξαλλο

Survivor all Star – Χαμός ανάμεσα σε Μελίνα Μετάξα και Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα μάτια του Βασάλου  

«Υπάρχει ένα beef εδώ πέρα ανάμεσα στην Σταυρούλα και τη Μελίνα. Έχουμε χωρίσει την καλύβα στα δύο και η Σταυρούλα κοιμάται με τον Βασάλο κοντεύοντας να μπει στην κόκκινη ομάδα. Η Μελίνα το εξέφρασε αυτό. Αλλά δεν ξέρω τι την ενοχλεί, ότι μπαίνει στα σύνορα των κόκκινων ή ότι κοιμάται με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν το beef αυτό είναι αγωνιστικό ή ερωτικό για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Από την δική της πλευρά η Μελίνα Μεταξά δήλωσε στην κάμερα: «Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Κοιμόμουν δίπλα από τον Κόρο. Ξαφνικά έρχεται και η Μπλε ομάδα και γίνεται ένα μπέρδεμα τώρα. Εκεί που ήμουν δίπλα από τον Κόρο δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί η Εύη δεν θέλει να κοιμηθεί δίπλα από τον Τάκη γιατί ροχαλίζει. Εγώ είμαι ανάμεσα στον Χανταμπάκη και τον Βασάλο αλλά έχουμε και ένα ακόμα πρόβλημα γιατί είπαμε ότι η καλύβα θα χωριστεί στη μέση και είναι η Σταυρούλα δίπλα από τον Βασάλο κολλημένη και στη δικιά μας την πλευρά. Τι κάνουμε τώρα; Κάνουμε χαμό ή τους χαρίζουμε μισό μέτρο γιατί θέλει ντε και καλά να κοιμηθεί δίπλα από τον Βασάλο. Δεν το βλέπω πολύ καθαρά οπότε ας το αφήσω εδώ. Δεν θα το συνεχίσω. Στην αρχή ο Βασάλος είπε ότι θα βάλουμε κουρτίνες μετά οι κουβέρτες ήταν η μία πάνω στην άλλη. Το πρωί εντελώς τυχαία Βασάλος και Σταυρούλα επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα ταυτόχρονα. Είχαν πάει τουαλέτα; Είχαν πάει αλλού; Δεν ξέρω αλλά ότι το είδα το είδα!».

«Η Μελίνα μου είπε άμα θέλω να κοιμηθώ και στο χώμα. Η Μελίνα έκανε θέμα που κοιμήθηκα λίγο πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή. Την ενόχλησε πάρα πολύ. Τι την ενόχλησε; Που κοιμήθηκα εκεί; Ή που ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Αυτή δεν υποτίθεται ότι έχει σχέση έξω; Τα κάνει όλα από πίσω, φοβάται να δείξει ποια πραγματικά είναι», συμπλήρωσε η Σταυρούλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR