counter

Survivor All Star Τρέιλερ: Καυγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Τάκη και Ρία

Survivor All Star Τρέιλερ: Καυγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Τάκη και Ρία
Survivor All Star Τρέιλερ: Καυγάς άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε Τάκη και Ρία

Ένα νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σε αυτό, θα δούμε αρκετές εντάσεις και λογομαχίες ανάμεσα στους παίκτες.

Μάλιστα, ένας καυγάς άνευ προηγούμενου θα πραγματοποιηθεί στην καλύβα τον “Μπλε” και ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τη Ρία Κολοβού.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η διαμάχη των δύο παικτών είχε ξεκινήσει από το τελευταίο συμβούλιου του νησιού, με την Ρία να κατηγορεί τον Τάκη για στρατηγική.

Όπως θα παρατηρήσετε στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός του Φαλήρου για το νέο επεισόδιο, η Ρία κάνει ένα απίστευτο ξέσπασμα προς τον Τάκη, με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star - Όσα θα δούμε απόψε

Με την ψυχολογία στα τάρταρα, οι Μαχητές του “Survivor All Star” ετοιμάζονται για τον τρίτο αγώνα ασυλίας απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Η διαμάχη που ξεκίνησε στο χθεσινό συμβούλιο ανάμεσα στον Τάκη και τη Ρία συνεχίζεται ενώ στον τσακωμό τους μπαίνουν και οι υπόλοιποι Μπλε.

Η ένταση μεταφέρεται στον αγώνα με τους Κόκκινους να παρακολουθούν τους αντιπάλους τους να έχουν διασπαστεί και θεωρούν πως τους περιμένει ένας εύκολος αγώνας.

Ο αγώνας όμως είναι γεμάτος ανατροπές και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα κερδίσει. Ασυλία και φαγητό περιμένουν τους παίκτες κι εκείνοι τα δίνουν όλα.

Θα επαναληφθεί το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν μόνο Μπλε στον τάκο ή θα μπει στην εξίσωση και ένα μέλος από την Κόκκινη ομάδα;

Στο Συμβούλιο, η χαμένη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει. Το αποτέλεσμα είναι στενάχωρο για ένα μέλος της ενώ οι αντίπαλοι εκφράζουν την έκπληξη και τη συμπαράστασή τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR