counter

Survivor All Star: Τα “καρφιά” του Κώστα Αναγνωστόπουλο στον Βασάλο – “Δεν με ρώτησε καν τι έχω"

Survivor All Star: Τα “καρφιά” του Κώστα Αναγνωστόπουλο στον Βασάλο – “Δεν με ρώτησε καν τι έχω"
Survivor All Star: Τα “καρφιά” του Κώστα Αναγνωστόπουλο στον Βασάλο – “Δεν με ρώτησε καν τι έχω"

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα δούμε την πρώτη αποχώρηση του φετινού κύκλου.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας – “Το κορμάκι σου δεν άντεξε, σύντομα θα έρθω δίπλα σου”

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής εξέφρασε ότι είναι πεσμένος ψυχολογικά καθώς δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς όπως είπε περίμενε από εκείνον να τον πλησιάσει και να του τονώσει την ψυχολογία.

Τι είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να είμαι υποψήφιος με δύο ψήφους, το αποδέχομαι, είναι οκ. Έκανα το καλό για την ομάδα και βρέθηκα στον τάκο. Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη γιατί δεν είμαι αυτός που θέλω στους στίβους μάχης. Χαίρομαι όμως, που κάποια παιδιά που δεν ήξερα πριν, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι και με βοήθησαν ψυχολογικά. Από την άλλη είδα και άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Αυτό ίσως με στενοχώρησε λίγο παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει λίγο κοντά μου να με συνεφέρει, γιατί μπορεί να έχουμε τσακωθεί, αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι, δεν μιλάς, αλλά όταν βλέπεις τον άλλο στα down του… δεν λέω να με νταντέψει, αλλά μπορείς να έρθεις να μου ρίξεις μια σφαλιάρα, ένα χαστούκι, να με ξυπνήσεις. Εγώ αυτό βλέπω, αυτό νιώθω, αυτό λέω», είπε απογοητευμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR