counter

Survivor All Star: Τα "καρφιά" της Μαριαλένας για τον Ηλία Γκότση - "Δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει την μπιφτέκα"

Survivor All Star: Τα "καρφιά" της Μαριαλένας για τον Ηλία Γκότση - "Δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει την μπιφτέκα"
Survivor All Star: Τα "καρφιά" της Μαριαλένας για τον Ηλία Γκότση - "Δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει την μπιφτέκα"

Στην χθεσινή ψηφοφορία του Survivor All Star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκέντρωσε έξι ψήφους κάτι που όπως είπε στο αποψινό επεισόδιο, περίμενε!

Ωστόσο, η ψήφος του Ηλία Γκότση την εκνεύρισε καθώς υποστήριξε πως ο παίκτης τα κάνει όλα για να φαίνεται καλό παιδί στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor All Star – Το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη – Τι είπε;

«Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντας με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντας μου πως θα το κάνει για να ρίξει «μια κούφια ψήφο». Με πιστεύει πάρα πολύ και ξέρει ότι το αξίζω και όλα αυτά τα ιδανικά. Μου έχει πει πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ πιστεύει σε μένα γιατί με έχει δει στο παρελθόν και ξέρει ότι είμαι καλή παίκτρια αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Ή μάλλον μπορώ. Θεωρώ ότι το κάνει ξεκάθαρα για την εικόνα του και το πως θα βγει έξω στον κόσμο η κάθε του κίνηση. Και έχω πολλά παραδείγματα για αυτό» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Απασφάλισε ο Βασάλος για την αποβολή Ασημίνας και Κατερίνας Δαλάκα - "Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου"

«Επειδή ο Κώστας είχε πει πριν από λίγες μέρες να δω, τώρα, ποιος θα γυρίσει την μπιφτέκα» γιατί πολ΄λοί δεν ψήφισαν την Ρία, δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι ενδεχομένως γυρίζει την μπιφτέκα. Ήθελε να φανεί ότι είναι το καλό παιδί που δίνει ευκαιρίες δίνοντας μια φίλη, έτσι νόμιζα τουλάχιστον, στον τάκο. Δεν με ενοχλεί ότι με ψήφισε, απλά με στεναχωρεί γιατί σήμερα ήρθε και με ρώτησε πέντε φορές αν είμαι καλά. Με προβληματίζει όλη αυτή η συμπεριφορά γιατί σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνεις ποιος είναι όντως δίπλα σου για σένα και ποιος το κάνει για την εικόνα του» πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor All Star.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR