counter

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι o τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι o τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι o τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor all Star. Όπως είδαμε στο trailer, ο Κρις Σταμούλης θα βρεθεί στο στόχαστρο της Μπλε ομάδας, καθώς οι συμπαίκτες του τον κατηγορούν γιατί δεν φέρνει νίκες, αλλά δημιουργεί και εντάσεις.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες θα βρεθούν στον στίβο μάχης και θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο μια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη και τελευταία ασυλία.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Η Σαλταφερίδου "καρφώνει" τον Βασάλο - "Γιατί να καλύπτουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά;"

Survivor All Star - Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, οι Μαχητές κερδίζουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν στον τάκο δύο ακόμα συμπαίκτες τους.

Αυτός φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρις Σταμούλης, ενώ χθες βγήκαν στον τάκο η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR