counter

Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε για πρώτη φορά τι του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια κατά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης μετέφερε στον Στάθη Σχίζα μηνύματα αγάπης από την σύντροφό του, τα οποία όπως του είπε μετά από λίγο καιρό ήταν όλα ψέματα.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: Χαμός με Σχίζα και Ελευθερίου! "Mε έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα"

Survivor All Star – Όσα αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας

«Η Ελευθερία γνωρίζεται με την σύντροφο μου, δεν είναι φίλες και με πιάνει να μου πει κάποια πράγματα. “Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις”. Όλα αυτά τα ωραία λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι.

Δεν θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα έξω. Οπότε κλώτσησε λίγο αλλά το δέχθηκα. Δεν είναι φίλες κολλητές, απλά γνωστές. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση αλλά υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είπε κάποιες πληροφορίες στην κοπέλα. Μου τα λέει η Ελευθερία και εγώ, λογικό, πετάω στα ουράνια και παίρνω την ψυχολογική μου ώθηση ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι.

Γίνονται όλα τα περιστατικά τα γνωστά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει. “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι. Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό”. Όταν της είπε γιατί μου τα είπε μου λέει “Σου τα λέω τώρα γιατί μετά τα τελευταία περιστατικά δεν μπορώ να σε προστατεύσω ψυχολογικά”. Ήθελε να με διαλύσει ψυχολογικά. Μου τα είπε δηλαδή εκδικητικά», είπε ο Στάθης Σχίζας στον Νίκο Μπάρτζη, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σπύρο Μαρτίκα το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR