counter

Survivor All Star: "Ο Νίκος Μπάρτζης μάς κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας"

Survivor All Star: "Ο Νίκος Μπάρτζης μάς κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας"
Survivor All Star: "Ο Νίκος Μπάρτζης μάς κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας"

Στην αρχή του σημερινού επεισοδίου η κόκκινη ομάδα σχολίασε τις τελευταίες τακτικές του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος πρόβαλε όπως είπαν πρόβαλε παραπάνω το πρόβλημα υγείας του προκειμένου να αποφύγει το χθεσινό αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σκαφίδα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής για τον παίκτη εξήγησε πως δεν ήθελε να παίξει στον προηγούμενο αγώνα αλλά έπαιξε και μετά έλεγε ότι πονάει και δεν έπρεπε.

Survivor All Star – Όσα είπε Σκαφίδα & Κόρομι για τον Νίκο Μπαρτζή

«Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν τόσο ωραία γιατί χάσαμε τον αγώνα επικοινωνίας. Το έπαθλο επικοινωνίας, που το θέλαμε τόσο πολύ, το χάσαμε σε έναν αγώνα που νομίζω πως ήταν για εμάς. Ήταν αγώνας ποδοσφαιρικός οπότε είχαμε άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο. Και δυστυχώς χάσαμε στο flag race! Φτάσαμε εκεί και έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα θέμα πολύ σοβαρό με το πόδι του, το οποίο η κόκκινη ομάδα λέει πως δεν το σεβάστηκε. Ο ίδιος από την αρχή έλεγε ότι «δεν έχω τον στόχο, δεν θα παίξω. Μπήκε να παίξει και μετά τα έριχνε σε εμάς ότι εμείς δεν σεβόμαστε καθόλου την ασυλία» είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Μαριαλένα & Σάκης κατά του Μαρτίκα! "Δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο"

Παράλληλα, η Αφροδίτη Σκαφίδα πρόσθεσε: «Βλέπει ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει μπάλα και ως ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει κάποια πράγματα αλλά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνισμα γιατί στρεσάρεις το πόδι σου. Έχει να κάνει με τράβηγμα και πάρα πολύ πίεση όσον αφορά το κορμί, τόσο σωματική όσο και πάνω στα πόδια σου. Βλέπουμε λοιπόν τον Νίκο να λέει ότι θα ματσάρει, το κάνει στο πρώτο run, ματσάρει στο δεύτερο run και βγαίνει και στο flag race. Δεν ξέρω, ρε παιδί μου. Ρε συ Νίκο, αλήθεια, όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προσπαθείς εσύ να το δημιουργήσεις; Εμένα μου φαίνεται ότι ναι μεν υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά εσύ το μεγαλοποιείς».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR