counter

Survivor All Star: "O Μάριος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου, η Ελευθερία επί covid ήταν ζευγάρι με ένα παιδί από Αθήνα"

Survivor All Star: "O Μάριος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου, η Ελευθερία επί covid ήταν ζευγάρι με ένα παιδί από Αθήνα"
Survivor All Star: "O Μάριος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου, η Ελευθερία επί covid ήταν ζευγάρι με ένα παιδί από Αθήνα"

Η Τζώρτζια Παναγή μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μετά την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσιάστρια σχολίασε την ατάκα της τραγουδίστριας προς τον καλό της φίλο που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο η οποία είναι η εξής: «Είσαι η ντροπή της Κύπρου».

Έτσι, η Τζώρτζια Παναγή ανέφερε πως ο Μάριος Πρίαμος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου αφού όπως είπε και η Ελευθερία Ελευθερίου επί covid ήταν ζευγάρι με ένα παιδί από Αθήνα.

Τζώρτζια Παναγή – Όσα είπε για τον Μάριο Πρίαμο

«Mπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Μάριος Πρίαμος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου. Αυτή ήταν μια πολύ βαριά κουβέντα. Δεν την λες γιατί τώρα μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Όσον αφορά τις αθλητικές του ικανότητες και την πυγμή που δείχνει στο Survivor All Star, σίγουρα, μόνο περηφάνεια μπορεί να νιώσει κανείς. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» δήλωσε η Τζώρτζια Παναγή.

«Το να την γνωρίζει την Ελευθερία είναι ένα θέμα, το να έχει σχέση μαζί της είναι πολύ διαφορετικό θέμα. Δηλαδή αν θυμηθούμε στον Covid, ακόμη, η Ελευθερία ήταν ζευγάρι μαζί με ένα άλλο παιδί από την Αθήνα. Αν είσαι φίλος ή φίλη με κάποιον, δεν του κάνεις σκηνή. Όταν θέλεις να μιλήσεις, όμως, το λες προσωπικά και δεν το εκθέτεις δημόσια. Παρ’ τον από τις κάμερες και κάνε το κήρυγμα σου, αλλά όχι μπροστά σε όλη την ομάδα γιατί δεν ξέρει και ο άλλος τι σχέσεις υπήρχαν. Στο κάτω κάτω, από τη στιγμή που δεν έχει δημοσιοποιηθεί μια σχέση, δεν εκθέτεις έτσι τον άλλον» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης - Survivor All Star Μπο: "Συμφωνώ που η Ελευθερία Ελευθερίου είπε τον Μάριο Πρίαμο 'ντροπή της Κύπρου'"

«Είμαι σίγουρη ότι ο Μάριος δεν έχει ιδέα τι γίνεται έξω από το Survivor με τα media και νιώθει πάρα πολύ άβολα γιατί δεν έχει μάθει σε τέτοιες ίντριγκες και τέτοιους καβγάδες. Όταν είχε πρωτοπάει στο πρώτο Survivor ήταν πολύ χαμηλών τόνων με την προσωπική του ζωή και μετά δεν απασχόλησε » συμπλήρωσε, επίσης, η Τζώρτζια Παναγή.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR