counter

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε τους 2 παίκτες που θεωρεί φαβορί για νικητές

 Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε τους 2 παίκτες που θεωρεί φαβορί για νικητές
Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε τους 2 παίκτες που θεωρεί φαβορί για νικητές

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ήταν καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ζαχαροπλάστης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αποκάλυψε τους δύο παίκτες που θεωρεί φαβορί για νικητές στον τελικό.

Survivor All Star – Όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να με βγάλει στον τάκο πιο πολύ απ’ ό,τι ο ίδιος, γιατί κάποιος από τους δύο έπρεπε να βγει. Εγώ τα έβρισκα με όλους πάντως. Το παιχνίδι το είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου και αλλιώς εξελίχθηκε», δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Έχει γίνει πλέον πολύ ανθρωποφαγικό. Μαλώνουν ποιος θα μείνει αυτή τη βδομάδα, ποιος δεν θα βγει στον τάκο. Υπάρχουν ομάδες. Πολλοί παίκτες, ένα έπαθλο. Αυτό είναι το πρόβλημα», πρόσθεσε ο ζαχαροπλάστης.

Παράλληλα, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ο Χανταμπάκης είναι αληθινός, καλό παιδί. Οι άνθρωποι που λένε ότι «εγώ λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες» είναι αυτοί που λένε τα πιο μεγάλα ψέματα. Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε και πουλημένο».

Δείτε επίσης - Κώστας Παπαδόπουλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το "Survivor All Star"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως θεωρεί τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιωρίκα Πιλίδη τα μεγαλύτερα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 Τέλος, ο παίκτης αποκάλυψε πως θα πήγαινε στο “Survivor All Star” και θα ακολουθούσε την ίδια τακτική μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR