counter

Survivor All Star: Ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη για τον χθεσινό τελικό! "Νιώσαμε υπερήφανοι που…"

Survivor All Star: Ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη για τον χθεσινό τελικό! "Νιώσαμε υπερήφανοι που…"
Survivor All Star: Ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη για τον χθεσινό τελικό! "Νιώσαμε υπερήφανοι που…"

Ο μεγάλος τελικός του Survivor all Star πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/6 στο ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου και νικητής αναδείχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο κατέκτησε την δεύτερη θέση

Δείτε επίσης - Τριαντάφυλλος: Η ανάρτηση για τη διαφορά που είχαν στις ψήφους ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης

Το πρωί της Τετάρτης 12/7 ο αδελφός του, Κωνσταντίνος Μπάρτζης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και σχολίασε όλα όσα έγιναν στον χθεσινό τελικό.

Survivor All Star - Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη

«Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας και να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη. Τελείωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Νίκος Μπάρτζης – Τι δήλωσε ο αδερφός του μετά τον τελικό;

«Είμαστε μια χαρά, είμαστε ικανοποιημένοι για την πορεία του Νίκου. Συγχαρητήρια και στον Σάκη που κέρδισε το έπαθλο. Να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε τον Νίκο όλο αυτό τον καιρό γιατί βγήκε και πολλές φορές υποψήφιος και ο κόσμος τον στήριξε και τον έφερε ως εδώ. Νιώσαμε υπερήφανοι που ο Νίκος έφτασε τόσο κοντά στο έπαθλο και μάλιστα με το μικρή διαφορά στο ποσοστό των ψήφων. Ο Νίκος είναι μια χαρά και η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπάρτζης για τον αδερφό του, Νίκο.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη:

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR