counter

Survivor all Star: "Kατηγορεί τον Σπύρο ότι έτρωγε με την Αφροδίτη"

Survivor all Star: "Kατηγορεί τον Σπύρο ότι έτρωγε με την Αφροδίτη"
Survivor all Star: "Kατηγορεί τον Σπύρο ότι έτρωγε με την Αφροδίτη"

Η αποχώρηση της Αφροδίτης Σκαφίδα από το Survivor All Star έχει δημιουργήσει ένταση στις δύο ομάδες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν πολύ κοντά με την παίκτρια κάτι που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες στους συμπαίκτες του για τον αν έτρωγε και εκείνος μαζί της.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής εξέφρασε την ανησυχία του αφού όπως είπε βλέπει μαγειρέματα από την μεριά του Σπύρου για να αποσυνδεθεί από την Αφροδίτη.

Survivor all Star – Όσα είπε ο Ηλία Μπόγδανος

«Πήρε τον λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας κι είπε στους υπόλοιπους πως κατάλαβε πόσο οκ παιδί είμαι, ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι παραβατική και με είχε παρεξηγήσει και με είχε λοιδορήσει στο παρελθόν, επειδή έκανα παρέα με τον Ηλία Γκότση. Θεωρώ ότι όλο αυτό το λέει για να μην βγει όλη η ομάδα και πει ότι κι εσύ έκανες παρέα με την Αφροδίτη, η οποία είχε κατηγορηθεί για κάτι αντίστοιχο κι εσύ ευνοήθηκες από αυτό. Δεν πρόκειται να έβγαινα ποτέ να τον κατηγορήσω» είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε που πλένονται οι παίκτες

«Ο Μπάρτζης ετοιμάζεται να εκθέσει τον Σπύρο, έτσι νιώθω. Παλιά έκαναν παρέα και τώρα ο Σπύρος τον ψιλοθάβει. Ο Μπάρτζης δεν του πολυμιλά. Βλέπω έναν Νίκο να κατηγορεί τον Σπύρο ότι έτρωγε με την Αφροδίτη ή ότι κάνει μαγειρέματα για να μείνει. Ελπίζω να μην χαλάσει η μαγιά της ομάδας» πρόσθεσε ο παίκτης.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR