counter

Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα - "Μου είπε απαγορεύεται να κάτσεις εδώ"

Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα - "Μου είπε απαγορεύεται να κάτσεις εδώ"
Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα - "Μου είπε απαγορεύεται να κάτσεις εδώ"

Σε κλάματα ξέσπασε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor all Star η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η παίκτρια των Διασήμων μιλώντας στην κάμερα ανέφερε πως ο Γιώργος Κόρομι της είπε πως απαγορεύεται να καθίσει στο σημείο που έχει φτιάξει στο ποτάμι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Η Σαλταφερίδου "καρφώνει" τον Βασάλο - "Γιατί να καλύπτουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά;"

Survivor all Star - Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα

«Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κόρομι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε ότι απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνητική ενέργεια. Την επόμενη ημέρα υπήρχε ένα σχοινί και μου λέει υπάρχουν διόδια κι όπως θέλει να περάσει, πρέπει να έχει πάρει άδεια. Το αποκορύφωμα ήταν χθες που μου είπε τι έγινε; Δεν κάνεις παρέα πια με τους άλλους; Με τον Στάθη, τον Νίκο και τον Σπύρο. Του λέω εγώ κάνω παρέα με όλους κι είναι στο μυαλό σου. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι μοίραζαν καρύδες μεταξύ τους κι έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου, χωρίς να τις μοιράζονται. Έφυγα με ένα τσεκούρι στο δάσος κι έψαχνα καρύδες μόνη μου, γιατί δεν έχω ανάγκη κανένα να με ταΐσει. Δεν του έχω κάνει κάτι και νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα δίχως λόγο» είπε στην κάμερα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στη συνέχεια η παίκτρια των κόκκινων κατευθύνθηκε προς στον Σπύρο Μαρτικά, τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη και έβαλε τα κλάματα.   

«Νιώθω πως δημιουργώ πρόβλημα χωρίς να υπάρχει. Δεν έχω κάνει κάτι σε κάποιον και νιώθω σαν παράσιτο. Απλά δεν θέλω να σας ενοχλώ κι αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει από την άλλη ομάδα ανταπόκριση. Σα να με διώχνουν», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα κλαίγοντας και οι συμπαίκτες της την ηρέμησαν.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Survivor all Star:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR