counter

Survivor All Star Ημιτελικός: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! Έτσι διαμορφώνεται η τριάδα

Survivor All Star Ημιτελικός: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! Έτσι διαμορφώνεται η τριάδα
Survivor All Star Ημιτελικός: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! Έτσι διαμορφώνεται η τριάδα

Μετά από αμέτρητα αγωνίσματα και πολλούς μήνες παραμονής στον Άγιο Δομινίκο, έφτασε η στιγμή για τον ημιτελικό του “Survivor All Star”.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου ζωντανά από το Άλσος Βεϊκου και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε τους τηλεθεατές και τους παρευρισκόμενους.

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έφτασαν στο Γαλάτσι και καταχειροκροτήθηκαν.

Να θυμίσουμε ότι στον ημιτελικό έχει περάσει από τα αγωνίσματα ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιος από τους άλλους δυο θα τους ακολουθήσει.

Μετά από πολύωρη ψηφοφορία, κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης! Survivor All Star Ημιτελικός: Η είσοδος του Μάριου Πρίαμου και ο χαιρετισμός σε Ελευθερίου και Καλύβα

Survivor All Star Ημιτελικός – Ποιος παίκτης προκρίθηκε;

Ο Γιώργος Λιανός όταν έκλεισαν οι γραμμές, ενημέρωσε πως ο παίκτης που κατάφερε να προκριθεί και επίσημα στον ημιτελικό αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Έτσι, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αποχώρησε.

«Κοίταξε θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στενοχωρεθεί γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει. Πραγματικά νιώθω γεμάτος. Όποια κι αν ήταν η έκβαση του σημερινού παιχνιδιού, είτε περνούσα είτε όχι, είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα αναφερθώ ξανά σε πράγματα στα οποία έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ταξίδεψαν για να είναι σήμερα εδώ. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor All Star, εσένα που πραγματικά μας στήριξες και ήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια εξαιρετικός και η παραγωγή. Καλή επιτυχία στον Νίκο τη Μαριαλένα και τον Σάκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μετά τον αποκλεισμό του από τον ημιτελικό.

Επομένως, οι τρεις φιναλίστ του "Survivor All Star" είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR