counter

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα! "Δεν ευθύνομαι εγώ"

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα! "Δεν ευθύνομαι εγώ"
Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα! "Δεν ευθύνομαι εγώ"

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της παραγωγής για τον Στάθη Σχίζα και την οικειοθελή του αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκείνη που τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση καθώς ο ίδιος ήταν χάλια ψυχολογικά και ήταν απόφαση που πήρε ανεξάρτητα από όσα του είπε εκείνη.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: "Ο Στάθης Σχίζας πάει έξω για να βρει την…"

Survivor All Star – Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Στάθης Σχίζα μετά την αποχώρησή του

«Δεν ήταν ευχάριστο ότι ο Στάθης έφυγε. Δεν είναι ευχάριστο να φεύγει ένας παίκτης έτσι. Το ήξερα ότι ο Στάθης ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενη στο παιχνίδι, είχαμε μιλήσει αρκετά για το θέμα αυτό. Επειδή είχα μιλήσει και με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost και τον είδα ότι ήταν πολύ καλύτερα. Δεν θα ήθελα να φύγει ο Στάθης σε καμία περίπτωση. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι ένας παίκτης που τον χρειάζεται η ομάδα. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ πώς πρέπει να είσαι πάρα πολύ μικρός για να χαρείς με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει κάνει μια οικειοθελή αποχώρηση για τους δικούς του λόγους» είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Εγώ δεν έχω να ανταγωνιστώ κάτι από τον Στάθη έτσι και αλλιώς. Ο Στάθης είναι ένας παίκτης τελικού. Είναι πολύ στενάχωρο το πώς έφυγε. Δηλαδή και στο συμβούλιο όταν ανακοίνωσε την απόφασή του, τον κοίταξα και του είπα Στάθη μην το κάνεις. Είναι δική του απόφαση καθαρά και δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στις επιθυμίες των ανθρώπων. Δεν έπαιξε κανέναν ρόλο το τι του μετέφερα εγώ, γιατί δεν έκανα κάτι κακοπροαίρετα. Καθόλου κιόλας. Ο Στάθης δεν ήταν καλά έτσι και αλλιώς και είχε πει και παλαιότερα ότι είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Το αν εγώ ήμουν η αφορμή δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνομαι εγώ» πρόσθεσε η παίκτρια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ελευθερία Ελευθερίου για τον Στάθη Σχίζα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR