counter

Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Μελίνας για Σταυρούλα και Βασάλο, η εμπλοκή Χανταμπάκη και η ενόχλησή της

Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Μελίνας για Σταυρούλα και Βασάλο, η εμπλοκή Χανταμπάκη και η ενόχλησή της
Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Μελίνας για Σταυρούλα και Βασάλο, η εμπλοκή Χανταμπάκη και η ενόχλησή της

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα, έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο, η Μελίνα Μεταξά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και για την εμπλοκή του ονόματός της με τον Κωνσταντίνο. Όπως είπε, η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο.

Δείτε επίσης! Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor - Όσα είπε η Μελίνα Μεταξά

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε το είπε στον Βασάλο. Παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα επειδή ίσως φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε που το άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με μένα και τον Κωνσταντίνο για να έχει καλυμμένη την δική της φωλιά. Από την μία πλευρά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα πως κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος κι ο Μαρτίκας. Είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει. Σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω για αυτόν τον λόγο.

Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR