counter

Survivor All Star: Η απάντηση της Καρολίνας για την αποκάλυψη Μπάρτζη για Ελευθερία και Μάριο

Survivor All Star: Η απάντηση της Καρολίνας για την αποκάλυψη Μπάρτζη για Ελευθερία και Μάριο
Survivor All Star: Η απάντηση της Καρολίνας για την αποκάλυψη Μπάρτζη για Ελευθερία και Μάριο

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την εμπλοκή του ονόματος της Σοφιάνας Αβραμάκη στο “Survivor All Star”.

Μάλιστα, η Καρολίνα απάντησε και για την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη περί ερωτικής σχέσης μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου.

Δείτε επίσης! Survivor all Star: Η Χριστίνα Κεφαλά αποκαλύπτει τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα​

Survivor All Star – Όσα είπε η Καρολίνα Καλύβα

«Υπάρχουν εξελίξεις κάθε μέρα. Εκθέτεις όπως και να έχει λέγοντας ονόματα. Δεν σε αφορά κιόλας. Εκείνη τη στιγμή δίνεις τη δική σου προσωπική συνέντευξη, δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις στη φορά προσωπικά άλλου. Οκ είσαι σε ένα παιχνίδι και έχεις μια κατεύθυνση από τον ρεπόρτερ. Δεν ξέρω σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ευρυδίκη και δεν την γνωρίζω καθόλου. Έχουμε γνωριστεί στα γενέθλια της Βρισηίδας και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά δεν μου άρεσε», είπε η Καρολίνα για την Ευρυδίκη.

Όσον αφορά για την αποκάλυψη του Μπάρτζη, η Καρολίνα είπε: «Δεν το πίστεψα. Όχι ότι λέει ψέματα ο Μπάρτζης απλά ο τρόπος που τα λέει ο Μπάρτζης παρεξηγεί. Όπως έχουμε εμείς την καλύβα μας και το crew έχει τη δικιά του καλύβα, η οποία είναι σε απόσταση πολύ κοντινή. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω εκεί ήταν το spot που συζητούσαν. Εμένα ρωτάς αν έχουν φιληθεί; Καλύτερα να ρωτήσουμε τους ίδιους. Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη. Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει αισθήματα για τον οποιοδήποτε είναι δικό του θέμα. Το πώς το βλέπεις εσύ είναι πάλι δικό σου θέμα. Αυτό που μου ρίχνει την ενέργεια είναι να κάτσω να σκεφτώ τι γίνεται. Βλέπω τι κάνω εγώ και δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία και κάθε Ελευθερία. Η σχέση μου με τον Μάριο είναι σε “παύση”. Επειδή γνωρίζω την Ελευθερία και είχαμε μια σχέση πιο προσωπική, ένιωθα αλλά μπορεί να ήταν και η ιδέα μου αλλά μου έβγαζε ότι στις προσωπικές της συνεντεύξεις κάπως απευθυνόταν σε μένα. Είναι πληγωμένη, πικραμένη και ίσως να θέλει να διεκδικήσει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR