counter

Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη! "Είναι αγνώμων και αχάριστος"

Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη! "Είναι αγνώμων και αχάριστος"
Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη! "Είναι αγνώμων και αχάριστος"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου εμφανίστηκε ενοχλημένος με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβούνται και δεν ψηφίζουν τον Βασάλο! Δεν ξέρω τι τους έχει τάξει"

Survivor All Star - Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Γεια σας παιδιά, είμαι υποψήφιος, για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Εντάξει, αναμενόμενο ήταν να πάρω κάποιες ψήφους. Μετά έκαναν την ανάλυση της ψηφοφορίας κι έχω βγάλει ένα μικρό πορισματάκι. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα εκτός από Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Τι έκαναν λοιπόν; Ο Κωνσταντινίδης για να προστατεύσει τον ποπό του πήρε δύο ψήφους χθες και λέει τόσους θα πάρω και σήμερα. Οπότε, ας βρω 4 άτομα να ψηφίσουν Βασάλο και άλλα 4 να ψηφίσουν Τζο. Έλα όμως, που ψήφισαν Κωνσταντινίδη και έπεσε από τα σύννεφα.

Ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Μαριαλένα. Ή του λέω βγες και πάρε ματσάρισμα πρώτος, είμαι μαζί σου, πρέπει να προστατευτείς αφού είσαι καινούριος. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, έχω σεβαστεί ότι θέλει τον χρόνο του. Και με την πρώτη ευκαιρία για να καλύψει τον ποπό του, με ψηφίζει. Δεν με ενδιαφέρει που βγήκα υποψήφιος, με νοιάζει το πώς βγήκα.

Ο Ασημακόπουλος λέει κάθε φορά ότι δεν έχει παρέα και έχει συνέχεια τη Μελίνα και χθες μετά το συμβούλο γελούσαν και έλεγαν "δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και βγήκε υποψήφιος". Βγήκε λοιπόν, μια τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλά έκαναν και το έκαναν, γιατί ήθελαν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, γι' αυτό βγήκα και υποψήφιος. Και καλώς που βγήκα για να δει ο κόσμος. Εγώ δεν θα αλλάξω, θα μείνω όπως είμαι», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR