counter

Survivor All Star: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Μελίνα Μεταξά - "Είναι ανακατωσούρα"

Survivor All Star: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Μελίνα Μεταξά - "Είναι ανακατωσούρα"
Survivor All Star: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Μελίνα Μεταξά - "Είναι ανακατωσούρα"

Νέα... νυχτοπερπατήματα είδαμε στο χτεσινό (13/2) επεισόδιο του Survivor All Star, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφυγαν ξανά την ώρα που (σχεδόν) όλοι κοιμόντουσαν. Η Μελίνα Μεταξά ήταν ξύπνια και τους έπιασε στα πράσα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Βασάλο.

"Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει. Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις τι κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον… δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα", τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης: Survivor all Star: Η Σαλταφερίδου "καρφώνει" τον Βασάλο - "Γιατί να καλύπτουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά;"

"Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο τελευταίο Συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα. Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια. Μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά. Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση" είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την Μελίνα Μεταξά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR