counter

Survivor all Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! "Ποια νομίζει ότι είναι;"

Survivor all Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! "Ποια νομίζει ότι είναι;"
Survivor all Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! "Ποια νομίζει ότι είναι;"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το Survivor all Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, στην έναρξη του επεισοδίου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε αυτό που συνέβη πριν το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και την τάραξε πολύ.

Δείτε επίσης - Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το "Survivor All Star"

Survivor All Star – Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Λίγο πριν φύγουμε για το συμβούλιο έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν στην καλύβα όλοι και αποφασίζουμε να κοιμηθούμε 1-2 ώρες και αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και ο Μαρτίκας τον Τάκη και μπαίνανε κι άλλοι μέσα στο κόλπο. Πρώτη φορά στα χρονικά έγινε αυτή η ωραία συζήτηση που κάναμε και γελάγαμε ο ένας με τον άλλο. Και πετάγεται η Σταυρούλα και λέει "μια χαρά δεν καθόσασταν από εκεί; Εδώ ήρθατε να τα πείτε;", το προσπερνάω. Λέει "ο καθένας εδώ κοιτάει τον κ@λο του", το προσπερνάω, το αφήνω πίσω. Και πάμε και στο τρίτο. Επειδή συνέχισαν τα παιδιά και μιλάγανε - εντάξει απόγευμα ήταν- λέει "τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα;". Κοιτάω τον Σάκη και λέω "δεν το είπε.., δεν μπορεί".

Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι εδώ πέρα. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού, έλλειψη παιδείας. Αν την ενοχλήσαμε πάρα πολύ, θα μπορούσε να πει πως είναι κουρασμένη, αφήστε με να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω. Όχι να δείξει κακία Αυτός ο άνθρωπος μου δείχνει ότι ευχαριστιέται με την στεναχώρια του αλλουνού. Με ενόχλησε πάρα πολύ, δεν μίλησα εκείνη την ώρα γιατί πιστεύω ότι θα τσακωνόμουν πολύ άσχημα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα, γιατί πολλές φορές πετάει τέτοιες σποντίτσες», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φανερά ενοχλημένη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το Survivor all Star:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR