counter

Survivor All Star: "Είδα πάνω από δέκα φορές το βίντεο, δεν ήταν ωραία η εικόνα" λέει φίλη του Μάριου Πρίαμου

Survivor All Star: "Είδα πάνω από δέκα φορές το βίντεο, δεν ήταν ωραία η εικόνα" λέει φίλη του Μάριου Πρίαμου
Survivor All Star: "Είδα πάνω από δέκα φορές το βίντεο, δεν ήταν ωραία η εικόνα" λέει φίλη του Μάριου Πρίαμου

Σοκ προκάλεσε το νέο τρέιλερ του Survivor All Star που κυκλοφορεί εδώ και μέρες και φαίνεται ο Μάριος Πρίαμος να έχει έρθει ερωτικά κοντά με την Καρολίνα Καλύβα.

Ωστόσο, επίσης σοκαρισμένοι είναι και οι σύντροφοι των παικτών, ο ράπερ Μπο αλλά και η σχέση που φημολογείται πως έχει ο Μάριος Πρίαμος έξω από το ριαλιτι επιβίωσης.

Την Κυριακή 22/1 στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου εμφανίστηκε με skype επικοινωνία η Τζώρτζια Παναγή, φίλη του Μάριου Πρίαμου η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε και ότι είδε το συγκεκριμένο βίντεο 10 φορές.

Όσα είπε η Φίλη του Μάριου Πρίαμου

 «Με τον Μπο είχαμε μια επαγγελματική σχέση γιατί έκανε εκπομπή στο ίδιο ραδιόφωνο με εμένα. Τα λέγαμε κάθε φορά που ερχόταν Κύπρο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Με τον Μάριο όμως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, είμαστε αρκετά χρόνια φίλοι. Πριν βγω στην εκπομπή, είδα το βίντεο πάνω από δέκα φορές γιατί από τα site δε φαίνεται τόσο πολύ τι γίνεται εκεί που ήταν απομονωμένοι ο Μάριος με την Καρολίνα στην καλύβα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Μάριο και τις αρχές που έχει ως άνθρωπος και λόγω του επαγγέλματός του και γενικότερα από την οικογένειά του. Είναι ένας άνθρωπος με αρχές, σέβεται τους γύρω του, έχει ομαδικό πνεύμα και θα ήθελα πάρα πολύ κι εγώ με κάποιο τρόπο να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση. Αντιλαμβάνομαι ότι και την πλευρά του Μπο που έπεσε από τα σύννεφα. Δεν ήταν ωραία η εικόνα που είδαν όλοι. Σήμερα στο επεισόδιο φαντάζομαι κάποια πράγματα θα ξεκαθαριστούν» είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Παναγή.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Τα "καρφιά" του Περικλή Κονδυλάτου για την Καρολίνα - "Ήταν φίλη μου. Με πούλησαν φτηνά"

«Λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, ήμασταν μαζί με τον Μάριο σε μια εκδήλωση και τα λέγαμε, όμως, δεν υπήρχε καμία αναφορά στη σχέση του. Δεν είχαμε συζητήσει καθόλου γι’ αυτό. Είχα γνωρίσει μια πρώην του με την οποία έχει χωρίσει και αυτό που ήξερα είναι ότι δεν είχε κάποια σχέση μπαίνοντας στο παιχνίδι…. Δε μπορώ να μιλήσω για την άλλη πλευρά γιατί δεν γνωριζόμαστε με το πρόσωπο που φημολογείται ότι είναι ο Μάριος. Ο Μάριος για να βγει να πει ότι είναι σε σχέση θέλει να είναι σίγουρος ότι είναι κάτι πιο σοβαρό» αποκάλυψε η φίλη του Μάριου Πρίαμου για την επικοινωνία που είχε με την κοπέλα του μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR