counter

Survivor All Star: Διακόπηκε ο αγώνας! "Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί…"

Survivor All Star: Διακόπηκε ο αγώνας! "Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί…"
Survivor All Star: Διακόπηκε ο αγώνας! "Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί…"

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο με τους συγγενείς τους που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του αγώνα ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια έφερε ένταση στον αγωνιστικό χώρο αφού οι γιατροί έκριναν ότι ο παίκτης πρέπει να μείνει εκτός.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Εξερράγη κατά την διάρκεια του αγώνα και έκανε ένσταση για τον Μπόγδανο

Η "Μπλε" ομάδα από την άλλη υποστήριξε πως ο Τάκης τραυματίστηκε επίτηδες με αποτέλεσμα να μην δέχεται να συνεχιστεί το παιχνίδι αν δεν κερδίσουν πέναλτι.

Survivor All Star – Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

«Έχουμε διακοπή του αγώνα, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια μετά την ήττα του σε αυτή την αναμέτρηση να προχωράει με αρκετό πάθος και ένταση να κλωτσάει τον κουβά τον οποίο έχετε για να ξεπλένεστε με αποτέλεσμα σύμφωνα με την άποψη του γιατρού να έχει αυτοτραυματιστεί. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το πόδι του θα χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντως για να είμαι ξεκάθαρος πάνω σε αυτό και εγώ και η παραγωγή είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι ξεχωριστός επομένως ήταν κάτι το οποίο δεν περιμένουμε να δούμε αλλά δυστυχώς…. Από τη στιγμή που ο Τάκης έχει τραυματιστεί δεν μπορεί να συνεχίσει με εντολή γιατρού οι μπλε δεν δέχονται να μην πάρουν κάποιο πέναλντι γιατί από ότι καταλαβαίνω θεωρείτε ότι ο Τάκης το έκανε από δική του πρόθεση. Είμαστε αναγκασμένοι λοιπόν να διακόψουμε τον αγώνα. Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί προγραμματισμένη συνάντηση με αυτούς είναι για σήμερα» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR