counter

Survivor All Star: Ασημακόπουλος και Μπάρτζης κατά Πρίαμου! "Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό"

Survivor All Star: Ασημακόπουλος και Μπάρτζης κατά Πρίαμου! "Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό"
Survivor All Star: Ασημακόπουλος και Μπάρτζης κατά Πρίαμου! "Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό"

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασαν τα παράπονά τους για την υποψηφιότητά τους.

Δείτε επίσης! Survivor all Star: Έξαλλος ο Βασάλος με τον Μάριο Πρίαμο, "Γιατί το κάνεις αυτό;"

Survivor All Star – Όσα είπαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης

«Στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρηθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;..Μάλλον ο Μάριος δεν θέλει να μας έχει αντιμέτωπους στα ατομικά, γιατί σε λίγο καιρό μπαίνουμε στα ατομικά και μάλλον δεν θέλει να έχει εκεί εμένα και τον Νίκο. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω τι σκέφτεται στο μυαλό του αλλά, αυτό που σκέφτεται, πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στρατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες “παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά”. Στρέιτ πράγματα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR