counter

Survivor All Star: Αποχώρησε με κλάματα λίγο πριν τον αγώνα ο Ηλίας Μπόγδανος! Τι συνέβη;

Survivor All Star: Αποχώρησε με κλάματα λίγο πριν τον αγώνα ο Ηλίας Μπόγδανος! Τι συνέβη;
Survivor All Star: Αποχώρησε με κλάματα λίγο πριν τον αγώνα ο Ηλίας Μπόγδανος! Τι συνέβη;

Σε έντονη ψυχολογική κατάσταση ήρθε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αποψινό επεισόδιο του "Survivor All Star" αφού λίγο πριν το αγώνισμα αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Survivor All Star - Αποχώρησε με κλάματα λίγο πριν τον αγώνα ο Ηλίας Μπόγδανος - Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει απομακρυνθεί από τον καλό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη και μιλώντας στον Γιώργο Λιανό ανέφερε ότι προσπάθησε να του μιλήσει αλλά εκείνος δεν ήθελε να τον ακούσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν δέχτηκε τίποτα απ’ όλα όσα ακούστηκαν ενώ λίγο αργότερα ο Ηλίας Μπογδανος έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε.

 «Γιώργο ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά γιατί, όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί από την αρχή έχω κάνει πολλές. Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο κι ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως την φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει» είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος και αποχώρησε πριν τον αγώνα.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Ο Βασάλος "τα έβαλε" με τον Πρίαμο! "Δεν γίνεται Μάριε πάρε μία θέση"

Η Σταυρούλα τον πλησίασε για του μιλήσει και τότε ο Μπόγδανος της είπε με δάκρυα στα μάταια: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κανενός».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR