counter

Survivor All Star: Απογοητευμένη η Μαριαλένα με τον Βασάλο! "Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που..."

Survivor All Star: Απογοητευμένη η Μαριαλένα με τον Βασάλο! "Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που..."
Survivor All Star: Απογοητευμένη η Μαριαλένα με τον Βασάλο! "Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που..."

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Κυριακής, φάνηκε πως το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα είναι αρκετά βαρύ και ο λόγος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε γιατί έχει απογοητευτεί από τον συμπαίκτη της.

Δείτε επίσης! Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star – Όσα είπαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Μελίνα Μεταξά

«Χθες το βράδυ, όπως πολλά βράδια και μέρες τελευταία μπορώ να πω, ήμασταν στο σποτάκι μας μόνο εγώ, ο Σάκης και η Μελίνα χωρίς τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους μπλε γι’ άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Και αναρωτιόμουν γιατί. Επειδή τον ψήφισα; Τι αλλάζει στη σχέση μας, τι αλλάζει σε όλα αυτά που έχουμε περάσει εδώ πέρα; Πραγματικά προβληματίζομαι πέντε μήνες τι άνθρωπο γνωρίζω γιατί εγώ δεν ξέρω αυτόν τον Κωνσταντίνο.

Έχω απογοητευτεί μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα του κάνω συζήτηση γιατί ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Αν εκείνος δεν θέλει να κάνει πλέον παρέα μαζί μας, τι θα του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Παράλληλα, η Μελίνα Μεταξά τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο λόγος δεν είναι γιατί εμείς τον κάναμε πέρα. Ούτε του είπαμε κάτι κακό ποτέ, ούτε του δείξαμε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος τέλος πάντων…. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω, είναι σαν να έχει γίνει άλλος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR