counter

Survivor All Star: Αγανακτισμένη η Μαριαλένα! "Μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ"

Survivor All Star: Αγανακτισμένη η Μαριαλένα! "Μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ"
Survivor All Star: Αγανακτισμένη η Μαριαλένα! "Μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ"

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ίδια καλύβα, μετά το πάρτι της ένωσης.

Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πλέον θα μένουν μαζί.

Η στάση του ζευγαριού σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες τους.

«Παρατήρησα τη Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι οι πρώτοι που φεύγουν από την καλύβα και να πηγαίνουν προς τη θάλασσα και γενικά να φεύγουν από τους κόκκινους και από τους μπλε και να πηγαίνουν λίγο να ηρεμίσουν και να χαλαρώσουν. Δεν θέλανε την παρέα μας;», ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: Ο Στέλιος Ρόκκος "εισέβαλε" στον στίβο μάχης και έπαιξε αντίπαλος με τον Γιώργο Λιανό

Survivor All Star - Όσα είπε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Δεν μπορώ με τίποτα εδώ πέρα, πνίγομαι πραγματικά. Κατεβήκαμε κάτω στην παραλία με τον Σάκη και εκείνος τα ίδια αισθάνεται! Πάλι καλά που έχω τον Σάκη, έναν άνθρωπο να μιλάω και να συνεννοούμαι», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Άτομα τα οποία έχουν έρθει σε τεράστια κόντρα, ξαφνικά μετά από μία βραδιά που φάγαμε και ακούσαμε μουσική ξεχάστηκαν. Εγώ δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να αφήσω πίσω σημαντικά γεγονότα και κόντρες προς το πρόσωπό μου και πάρα πολλά που έχω μάθει», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα.

«Αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού πραγματικά εμένα δεν με βοηθάει και δεν ξέρω εάν θα μου βγει και σε καλό γιατί μπορεί να τα βροντήξω έτσι όμως είμαι και να εξαφανιστώ», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR