counter

Survivor All Star: “Αδειάζει” την Καρολίνα η Ασημίνα - “Γνωρίζουν και δημοσιογράφοι και αρκετός κόσμος. Την κοίταξα στα μάτια…”

Survivor All Star: “Αδειάζει” την Καρολίνα η Ασημίνα - “Γνωρίζουν και δημοσιογράφοι και αρκετός κόσμος. Την κοίταξα στα μάτια…”
Survivor All Star: “Αδειάζει” την Καρολίνα η Ασημίνα - “Γνωρίζουν και δημοσιογράφοι και αρκετός κόσμος. Την κοίταξα στα μάτια…”

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου σχολίασε τη συνάντηση της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο δάσος, αλλά και όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Να θυμίσουμε, πως η Ασημίνα ήταν αυτή που αντέδρασε μόλις έμαθε για τη συνάντηση των δύο παικτών, εξαιτίας της σχέσης που έχει στην Ελλάδα η Καρολίνα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor All Star - Μάριος Πρίαμος: "Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Δεν αφορά κανένα"

Όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Επειδή εγώ γνωρίζω πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει, και για να ερωτήθηκα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τον Σάκη και τη Μαριαλένα δεν τους έχει καταγράψει κάποια κάμερα απ’ ότι κατάλαβα. Τον Μάριο και την Καρολίνα έχει καταγράψει κάποια κάμερα. Από τον λόγο του Λιανού αυτό προκύπτει. Οπότε, καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να έχει εκτεθεί και πάω να προλάβω μια κατάσταση αλλά με μέτρο πάντα γιατί δε μου πέφτει και λόγος. Είπα αυτό, κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα αλλά μέχρι εκεί γιατί δε μου πέφτει λόγος τι θα κάνουν στο κρεβάτι και το σπίτι τους. Απλά, επειδή βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο και τον βλέπω, και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ένα άλλο άτομο έξω, δε θέλω όλο αυτό να στεναχωρήσει κάποιον», ανέφερε η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.

«Πριν φύγουμε για να έρθουμε εδώ, γνώριζα πολύ καλά κάποια πράγματα και δεν τα γνώριζα μόνο εγώ. Τις γνωρίζουν και δημοσιογράφοι και άνθρωποι άλλοι, σίγουρα τις γνωρίζει και αρκετός κόσμος. Δε νομίζω ότι είμαι χαζή. Κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα και της είπα ότι αν συμβαίνει κάτι ή αν υπάρχει κάτι, να προσέχει», πρόσθεσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Επειδή εμείς εδώ μέσα δε ξέρουμε τι έχει συμβεί, οι έξω όμως ξέρουν. Με κάποιο πλάνο; Με κάποια… κάτι… θα δουν και θα κρίνουν. Εγώ δε ξανασχολούμαι με αυτό το πράγμα ας κάνουν ό,τι θέλουν», είπε ακόμα η 23χρονη παίκτρια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR