counter

Survivor Αθηνά Ευμορφιάδη: “O σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα”

Survivor Αθηνά Ευμορφιάδη: “O σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα”
Survivor Αθηνά Ευμορφιάδη: “O σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» βρέθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε στα social media τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Μέχρι και ο σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα και δεν ξέρω τον λόγο. Έλεγα, «μα τι έχω κάνει;», «ποιον έχω πειράξει;». Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κάτι» δήλωσε αρχικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

«Δεχόμουν μπούλινγκ για το σώμα μου. Δεχόμουν μπούλινγκ για το πρόσωπο μου που εκεί πέρα είχα γίνει εγώ πετσί και κόκαλο. Όλο το πρόσωπο μου είχε μπει μέσα. Έβλεπα δηλαδή ακραία πράγματα, ότι έχω κάνει αλλαγή φύλου και τέτοια τρελά πράγματα. Όλα αυτά τα είδα στο τουίτερ που είναι εκεί όλο το σκουπιδαριό, ότι σκουπιδαριό υπάρχει» πρόσθεσε η παίκτρια των Διάσημων.

 «Είδα ακόμα και γυναίκες μεγάλης ηλικίας να σχολιάζουν πάρα πολύ αρνητικά την εμφάνιση μου, ότι παίρνω φάρμακα για το σώμα μου και τραγικά πράγματα. Έχω σοκαριστεί! Πρέπει να απολογούμαι γιατί είμαι αθλήτρια και έχω αυτό το σώμα. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό» συμπλήρωσε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Στην αρχή αυτά τα σχόλια με επηρέασαν πάρα πολύ και δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ με τίποτα. Είχα φτάσει σε σημείο να κλαίω και με πείραξαν πραγματικά πάρα πολύ».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR