counter

Survivor: Θετικός στον κορονοϊό δύο βδομάδες μετά την αποχώρησή του

Survivor: Θετικός στον κορονοϊό δύο βδομάδες μετά την αποχώρησή του
Survivor: Θετικός στον κορονοϊό δύο βδομάδες μετά την αποχώρησή του

Ο κορονοϊός συνεχίζει να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα και σε κάποιες περιοχές μάλιστα ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται στο κόκκινο.

Ανάμεσα σε εκείνους που διαγνώστηκαν θετικοί και ο πρώην παίκτης του Survivor, Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ βρέθηκε θετικός στον Covid-19, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στα instastories το πρωί της Πέμπτης.

«Μετά από δύο χρόνια, πρώτη φορά τώρα βρήκε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, δείχνοντάς μας το θετικό του τεστ.

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster. Η συμμετοχή του στο Survivor ήταν η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR