counter

Super Κική: Το σχόλιο στο Instagram που "πρόδωσε" το φύλο του μωρού που περιμένει;

Super Κική: Το σχόλιο στο Instagram που "πρόδωσε" το φύλο του μωρού που περιμένει;
Super Κική: Το σχόλιο στο Instagram που "πρόδωσε" το φύλο του μωρού που περιμένει;

Τους διαδικτυακούς της ακολούθους ξάφνιασε η Super Κική το απόγευμα της Παρασκευής (24/06) όταν μέσα από ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από δύο φωτογραφίες που ανάρτησε, η γνωστή influencer εμφανίζεται να κρατά το υπερηχογράφημα που έκανε, ενώ εξομολογήθηκε ότι θα είναι μόνη στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Αναλυτικότερα, η Super Κική έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά... πρώτον γιατί μπορώ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε … παρόλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Διαβάστε επίσης: Σούπερ Kική: Αυτός είναι ο πρώην σύντρoφός της και πατέρας του παιδιού της

Το σχόλιο για το φύλο του μωρού

Τα σχόλια και οι ευχές που δέχτηκε η γνωστή instagrammer πήραν «φωτιά», ενώ ένα από αυτά ίσως «πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει η Super Κική.

«Σ’αγαπω πάρα πολύ. Αλήθεια σου λέω Κικαρα μου, ό,τι θελήσεις εγώ πραγματικά θα είμαι δίπλα σου, είσαι ένας απίστευτος άνθρωπος. Με το καλό και ο μικρούλης» έγραψε η Κατερίνα Πεφτίτση, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Super Κική περιμένει αγοράκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR