counter

Super Κική: Τι απαντά για τις δηλώσεις της που εκνεύρισαν την Μαρία Μπακοδήμου; "Θα έρθει κύμα ανθρωποφαγίας…"

Super Κική: Τι απαντά για τις δηλώσεις της που εκνεύρισαν την Μαρία Μπακοδήμου; "Θα έρθει κύμα ανθρωποφαγίας…"
Super Κική: Τι απαντά για τις δηλώσεις της που εκνεύρισαν την Μαρία Μπακοδήμου; "Θα έρθει κύμα ανθρωποφαγίας…"

Η Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει για την πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη που έκανε την παρουσιάστρια να εξερράγη.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της Super Κική

«Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, Laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δε θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δε θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω.

Στεναχωριέμαι για τη Σάσα, την έχουν πάει τρένο. Τουλάχιστον η Σάσα, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί να τα διορθώσει. Υπάρχουν άλλοι που λένε, λένε και δε προσπαθούν να διορθώσουν τίποτα… Δε μετανιώνω αυτό που έγινε με τον Ξαρχάκο.

Γιατί να το μετανιώσω; Επειδή έγινε μια ιστορία όταν ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα πως λέγονται αυτά που κρατούσε;… Η Φελίσια και ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκαν να με “μαχαιρώσουν” με τον Ξαρχάκο και πριν βγουν στην εκπομπή ρωτούσαν ποιος είναι. Αυτό δε το ξέρει κανείς και δε μπορώ και να το αποδείξω. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, κι αυτοί να ζήσουν προσπαθούν. Ο ένας είναι τραγουδιστής και έχει πάει κι έχει κάτσει πάνω και η άλλη, παλεύει χρόνια και κάθεται όπου βρει.

Δείτε επίσης - Μαρία Μπακοδήμου: Έγινε έξαλλη με τις δηλώσεις της Super Κικής που έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής της! "Ένιωσα λες και είμαστε χωματερή"

Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, το ψωμί τους παλεύουν να βγάλουν, προφανώς στις πλάτες άλλων. Η Φελίσια που μιλάει ρομποτικά, ξέρει πολύ καλά πως το είπα.. Δε βλέπω άλλη Φελίσια, τα ξέρω τα αρνητικά της. Δεν έχω πρόβλημα με τη Φελίσια, αλλά είναι ηλίθια. Είναι χαζή…» ήταν οι δηλώσεις της Super Κικής που ενόχλησαν την Μαρία Μπακοδήμου η οποία μετά την προβολή της συνέντευξης είπε πως ένιωσε λες και είναι σε χωματερή.

Έτσι, την Δευτέρα 25/9 η Super Κική μέσα από instagram stories απάντησε δημόσια στη Μαρία Μπακοδήμου αλλά και σε όλους όσους την έκριναν!

Όσα είπε η Super Κική στο βίντεο που ανέβασε

«Επειδή σε λίγο σε αυτό το προφίλ θα έρθει ένα κύμα ανθρωποφαγίας να προλάβω το κύμα και να πω ότι με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για τις επεμβάσεις, για την λιποαναρρόφηση και κάποια στιγμή μου λέει “η Δανάη Μπάρκα λέει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι” και του λέω “εγώ δεν θέλω να γίνω σαν τη Μπάρκα” και εννοούσα το σκεπτικό της, δεν εννοώ το σώμα της» είπε η Super Κική στο βίντεο που ανέβασε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Super Κική:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR