counter

Super Κική: Η επίσκεψη σε ψυχολόγο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της - "Εντόπισα το πρόβλημα"

Super Κική: Η επίσκεψη σε ψυχολόγο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της - "Εντόπισα το πρόβλημα"
Super Κική: Η επίσκεψη σε ψυχολόγο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της - "Εντόπισα το πρόβλημα"

Η Super Κική πριν από περίπου τρεις εβδομάδες αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους όταν ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή instagrammer αποκάλυψε μάλιστα πως θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά... πρώτον γιατί μπορώ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε… παρόλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» είχε γράψει η Super Κική στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Super Κική συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πρόσφατα αποκάλυψε πως έχει αρκετές κρίσεις άγχους.

«Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η Instagrammer στις τελευταίες της αναρτήσεις ανέφερε μάλιστα πως εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκίνησε να επισκέπτεται ψυχολόγο, καθώς εντόπισε το εσωτερικό της ψυχολογικό πρόβλημα, πάνω στο οποίο δηλώνει έτοιμη να δουλέψει.

«Πάω ψυχολόγο. Έχω άπειρη δουλειά μπροστά μου, αλλά αισιόδοξη γιατί εντόπισα το πρόβλημα», έγραψε η Super Κική.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR