counter

Super Κική: Η αλλαγή στο Instagram μετά την ανακοίνωση ότι απέβαλε

Super Κική: Η αλλαγή στο Instagram μετά την ανακοίνωση ότι απέβαλε
Super Κική: Η αλλαγή στο Instagram μετά την ανακοίνωση ότι απέβαλε

Ένα δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η influencer, η οποία στις 24 Ιουνίου αποκάλυψε πως είναι έγκυος, σήμερα ανακοίνωσε πως απέβαλε και τόνισε πως δε θα ήθελε να συζητήσει ξανά δημόσια για το γεγονός.

Δείτε επίσης - Απέβαλε η Super Κική: Η ανακοίνωση στο Instagram

Η ανάρτηση της Super Κικής

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου».

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποβολής η Super Κική έκανε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκριμένα, διέγραψε την ανάρτηση στην οποία κρατούσε το υπερηχογράφημα και ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR