counter

Super Κατερίνα: Χαμός on air με Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη! "Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;"

Super Κατερίνα: Χαμός on air με Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη! "Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;"
Super Κατερίνα: Χαμός on air με Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη! "Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;"

Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 5/4 στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Δείτε επίσης - Άκης Τσελέντης: Η απάντηση μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για το πρωταπριλιάτικο αστείο του με το ηφαίστειο

Αφορμή στάθηκε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη που έφερε την παρέμβαση του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν αποτελεί ποινικό αδίκημα η ανάρτηση με το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Super Κατερίνα - Χαμός on air με Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη – Ο διάλογός τους

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε και ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ».

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!» του τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και συμπλήρωσε φεύγοντας από το πλατό: «Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά».

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε, παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου και του είπε: «Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε».

«Είμαστε εντάξει αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Μας συγχωρείτε για την ένταση πριν αλλά όπως μπορεί να τσακωθούμε στο γραφείο μεταξύ μας, συμβαίνει προσωπικά. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και πάμε να προχωρήσουμε…» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις διαφημίσεις.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έγιναν με τον Μικρούτσικο και τον Κωνσταντινίδη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR