counter

Super Κατερίνα: Επέστρεψε στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη θέση του στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha και όλοι οι συντελεστές τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρώτα από όλα ευχαρίστησε τους γιατρούς του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

Δείτε επίσης! Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί η σύντροφός του, Έλενα μετά την περιπέτεια της υγείας του! "Για εμένα είναι τα πάντα"

Ανδρέας Μικρούτσικος - Όσα είπε μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο κι αν πολλές φορές ερίζουμε, αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα. Μια μάχη που στον κύριο Πλουμίδη, τον γιατρό-καθηγητή του Υγεία οφείλω πολλά για τη ζωή μου την ίδια. Ιδιαίτερα είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για τον γλυκό, καθημερινό τρυφερό, συντροφικό του λόγο να βρίσκομαι εκεί και να με ενισχύει και να μου βάζει και μέτρο πολλές φορές. Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν δίπλα μου, αγόγγυστα και είναι σπουδαίο πράγμα. Έχουμε δύο μέρες που είμαστε σπίτι και συμβαίνει το ίδιο. Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και να μου λέει πήρε ο τάδε.

Είναι τέτοιο ποτάμι που απέναντι σε αυτό το ποτάμι, αγάπη, συνέπεια και όσο κάνω αυτή τη δουλειά θα την κάνω σαν ο πραγματικός μου εαυτός. Μόνο άνθρωποι που δέχονται τέτοια αγάπη αξίζουν να δώσουν μια μάχη παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR