counter

Στρατής - Μελίνα Μακρή - Μαλού: Οι ευχές στο FTHIS.GR για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στρατής - Μελίνα Μακρή - Μαλού: Οι ευχές στο FTHIS.GR για τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Στρατής - Μελίνα Μακρή - Μαλού: Οι ευχές στο FTHIS.GR για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο FANTASIA έγινε η παρουσίαση του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Όσα νιώθω», και το FTHIS.GR ήταν εκεί και έχει όλο το ρεπορτάζ. Φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς τραγουδιστή έδωσαν το «παρών» για να τον τιμήσουν.

Ο Μύρωνας Στρατής, η Μαλού και η Μελίνα Μακρή μίλησαν αποκλειστικά στο FTHIS.GR και τον δημοσιογράφο Τάσο Βασιλειάδη και έδωσαν τις δικές τους ευχές για τη νέα δουλειά του φίλου και συναδέλφου τους.

 

“Του εύχομαι ότι καλύτερο. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι καταπληκτικό παιδί, είναι καταπληκτικός τραγουδιστής. Είμαι σίγουρος ότι ο δίσκος θα σκίσει”, δήλωσε ο Μύρωνας Στρατής για τον Κωνσταντίνο.

 

Στη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκε και η δημοφιλής τραγουδίστρια, Μαλού, η οποία και αυτή με τη σειρά της είπε για το Κωνσταντίνο: “Ο Κωνσταντίνος είναι ένας καλλιτέχνης και ένας άνθρωπος που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ πολύ. Σέβομαι και αυτόν και τη δουλειά του. Του εύχομαι ολόψυχα να είναι καλοτάξιδος ο νέος του δίσκος, αν και η επιτυχία είναι σίγουρη, αν λάβουμε υπόψη το δισκογραφικό του παρελθόν”.

 

Τις ευχές της για το πρόσωπο της βραδιάς, έδωσε και η φρεσκοπαντρεμένη τραγουδίστρια, Μελίνα Μακρή. “Εύχομαι στον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι καλοτάξιδος ο δίσκος του, να έχει μια ανοδική πορεία. Είναι ένας τραγουδιστής άξιος, με μία φωνή πραγματικά που ξεχωρίζει και επίσης είναι ένα καλό παιδί που όλοι αγαπάμε”, δήλωσε η Μελίνα, η οποία έφτασε στην παρουσίαση έχοντας στο πλευρό της το σύζυγο της, Στάθη Λαγογιάννη. 

 

Ρεπορτάζ: Τάσος Βασιλειάδης

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πως εμφανίστηκε λίγο πριν το ταξίδι της για Νάξο!

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη: Με τη μαμά της στην κουζίνα! Ετοίμασαν λουκούλειο δείπνο για δέκα άτομα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR