counter

Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποφάσισε να σκηνοθετήσει παιδική παράσταση!

Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποφάσισε να σκηνοθετήσει παιδική παράσταση!
Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποφάσισε να σκηνοθετήσει παιδική παράσταση!

Θάλεια Ματίκα
Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, διανύει η Θάλεια Ματίκα. Η ηθοποιός, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέλαβε να σκηνοθετήσει το παιδικό έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου με τίτλο "Το μυστικό του βασιλιά" στο Θέατρο Άνεσις.

"Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για μένα" λέει η ίδια στο FTHIS.GR η ηθοποιός. "Ο Τάσος (σ.σ Ιορδανίδης, ηθοποιός και σύζυγός της) είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου και όταν μου ζητήθηκε να αναλάβω την σκηνοθεσία της παράστασης, χάρηκα ιδιαίτερα! Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Ωστόσο, είναι η δεύτερη φορά που σκηνοθετώ παιδικό έργο. Την πρώτη φορά, συνεργάστηκα με το σύζυγό μου, στο έργο "Ο Μορμόλης".

Η Θάλεια Ματίκα, τρείς μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι, ήδη φαίνεται να τον "μυεί" στα θεατρικά δρώμενα, αφού καθημερινά βρίσκεται στις πρόβες που ξεκίνησαν αρχές του Σεπτεμβρίου.

"Δεν ξέρω αν το έμβρυο καταλαβαίνει, το μόνο σίγουρο είναι πως όταν γεννηθεί δεν θα παρακολουθήσει την παράσταση που σκηνοθετώ, θα είναι ακόμα πολύ μικρός!  Το όνομα του δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη με τον Τάσο, όπως επίσης δεν έχουμε αποφασίσει ποιος θα είναι ο νονός του".

Η παράσταση "Το μυστικό του βασιλιά" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και το θίασο αποτελούν οι: Ορέστης Τζιόβας, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Τερέζα Γριμάνη, Σεραφείμ Ράδη, Καρολίνα Κάρτερ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR