counter

Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί τον σύντροφό της (video)

Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί τον σύντροφό της (video)
Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί τον σύντροφό της (video)

Αγγελική Λάμπρη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην κάμερα του FTHIS TV μίλησε η Αγγελική Λάμπρη, στα παρασκήνια της φωτογράφησής της για το περιοδικό “OK!”. H αγαπημένη ηθοποιός που γνώρισε το κοινό μέσα από την "πεντάδα" της σειράς “Παρά Πέντε” αποκάλυψε το πώς συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος και απάντησε στο αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη, Αντώνη Αγγελόπουλο.

Για τις πρώτες στιγμές που άρχισε να συνειδητοποιεί πως μπορεί να περιμένει παιδί ανέφερε: “Ήμασταν για Πάσχα στην Αίγινα με τη γνωστή παρέα, τον Μιχάλη Μαρίνo, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τους φίλους μου και είχα καθυστέρηση. Ξαφνικά άρχισαν να μου μυρίζουν όλα και μου έλεγαν “Αγγελική δεν είσαι καλά…”. Αναρωτήθηκα “λες;”. Mετά λέω “δεν υπάρχει περίπτωση, αφού λείπεις τόσο καιρό” και τελικά γυρνώντας έκανα το τεστ […] Άρχισα να κάνω κύκλους μέσα στο σπίτι μόνη μου σαν την τρελή. Ευτυχώς που δεν ήταν ο Αντώνης στο σπίτι. Κατ’ ευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “έλα σπίτι γρήγορα, θα γίνεις μπαμπάς”.

Έχοντας μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, κατά τους πρώτους μήνες τουλάχιστον, η Αγγελική Λάμπρη παραδέχτηκε: “Ακόμα και τώρα προσπαθώ να το πιστέψω. Ενώ είμαι στον πέμπτο μήνα και έχω φουσκώσει μου φαίνεται σαν να συμβαίνει στη διπλανή μου ή σε μια φίλη μου. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω, αν και η μπέμπα έχει αρχίσει και κουνιέται”.

Τέλος, η Αγγελική Λάμπρη τόνισε πως δεν σκέφτεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους της επιλογής αυτής: “Η ιδέα του γάμου για εμένα δεν υπήρξε ποτέ. Το να φορέσω ένα νυφικό δεν μου λέει κάτι. Θέλω να κάνω τη μπουμπού μου και μετά βλέπουμε. Γενικά είμαι κατά του γάμου από πολύ μικρή. Για μένα “γάμος” είναι αυτό, πως θα έχουμε ένα παιδί μαζί για όλη μας τη ζωή. Θα μας συνδέει όλη μας τη ζωή και αυτό δεν αλλάζει”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR