counter

Στοιχεία - φωτιά από την οικογένεια του Παντελίδη: Τι συνέβη στην καμπίνα του μοιραίου τζιπ

Στοιχεία - φωτιά από την οικογένεια του Παντελίδη: Τι συνέβη στην καμπίνα του μοιραίου τζιπ
Στοιχεία - φωτιά από την οικογένεια του Παντελίδη: Τι συνέβη στην καμπίνα του μοιραίου τζιπ

Νέα στοιχεία – φωτιά βρίσκονται στα χέρια της οικογένειας Παντελίδη από τρεις ειδικούς, έναν γενετιστή, έναν τεχνικό σύμβουλο και έναν ιατροδικαστή για το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, τα πορίσματα ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί πως συνέβησαν στην καμπίνα του μαύρου τζιπ. Στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε αποκλειστικά και μόνο το DNA του Παντελίδη, ενώ στο τιμόνι και στο κάθισμα του οδηγού ανιχνεύτηκε βιολογικό υλικό γυναίκας.

Διαβάστε επίσης: "Στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του Παντελή Παντελίδη"

Μιλώντας στη Ρούλα Κουσκουρή, ο κ. Γιώργος  Φίτσιαλος ανέφερε: "Στη θέση του συνοδηγού έχουν γίνει πολλές δειγματοληψίες και σε όλες το μόνο γενετικό υλικό που ανιχνεύεται είναι του Παντελή Παντελίδη και όχι γυναίκας (σ.σ. της Φρόσως Κυριάκου που σύμφωνα με τις καταθέσεις ήταν συνοδηγός), είτε είναι στο παράθυρο – τζάμι, είτε είναι στο κάθισμα, είτε στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο. Δεν υπάρχει γενετικό υλικό άλλου προσώπου στη θέση του συνοδηγού!

Σε διαφορετικά σημεία του περιβάλλοντος χώρου στη θέση πίσω από τον συνοδηγό, όπου καθόταν η Μίνα Αρναούτη, η οποία είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, υπάρχει επίσης ένα και μοναδικό, γένους θηλυκού, γενετικό αποτύπωμα. Στη θέση του οδηγού έχουν γίνει δειγματοληψίες στο τιμόνι και το κάθισμα, όπου, όπως αναμενόταν άλλωστε, βρέθηκε το DNA του Παντελίδη, αφού ο τραγουδιστής είχε σίγουρα οδηγήσει το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου. Το θέμα ήταν αν θα βρεθεί και DNA δεύτερου ατόμου, ειδικά στο τιμόνι, που θα σήμαινε ότι είχε έρθει σε επαφή με το τιμόνι άλλο άτομο πλην του Παντελή Παντελίδη".

Όπως λέει ο δικαστικός πραγματογνώμονας στο τιμόνι έγιναν επτά δειγματοληψίες: "Δυστυχώς οι πέντε είχαν αίμα, πράγμα που δεν μας δίνει πληροφορία για το ποιος οδηγούσε το όχημα εκείνη τη στιγμή δεδομένου ότι το αίμα εναποτίθεται μεταγενέστερα, κατόπιν του δυστυχήματος. Άρα πάμε στις δύο δειγματοληψίες που είχαν επιθηλιακά κύτταρα, τα οποία μας δείχνουν ποιος είχε έρθει σε επαφή με το τιμόνι εκείνη την περίοδο. Σε αυτές βρίσκουμε πράγματι δεύτερο άτομο, πέρα από τον Παντελίδη".

Το τέταρτο σημαντικό στοιχείο που αναφέρει στο πόρισμα του ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Παντελίδη είναι ότι «υπάρχει ένα αιματηρό γενετικό αποτύπωμα γένους θηλυκού, το οποίο βρίσκεται μόνο στη θέση του οδηγού»! Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Φίτσιαλο δεν αποκλείεται να ζητηθεί επανεξέταση κάποιων πειστηρίων ή ακόμα και συμπληρωματικές αναλύσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR