counter

Στο χειρουργείο ο γιος της Chiara Ferragni - Τι σύνεβη;

Στο χειρουργείο ο γιος της Chiara Ferragni - Τι σύνεβη;
Στο χειρουργείο ο γιος της Chiara Ferragni - Τι σύνεβη;

Δύσκολες στιγμές πέρασαν η Chiara Ferragni και ο σύζυγός της, Fedez.

Το πρωί της Δευτέρας, ο επτά μηνών γιος τους, Leonchino, υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Ο μικρός, από τη μέρα που γεννήθηκε, είχε υγρό μέσα στα αυτιά του και αν δεν έκανε τη συγκεκριμένη επέμβαση κινδύνευε να χάσει την ακοή του. 

Η Ιταλίδα fashion blogger, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον μικρό της πρίγκιπα μέσα από το νοσοκομείο.

"Σήμερα το πρωί ο μικρός μας Leo έκανε μια πολύ γρήγορη εγχείρηση στο Νοσοκομείο Παίδων, για να βάλει σωληνάκια στα αυτιά του για να αφαιρέσει υγρό, που είχε μέσα του από την ημέρα που γεννήθηκε, κάτι το οποίο θα μπορούσε να του προκαλέσει απώλεια ακοής σε βάθος χρόνου. Η εγχείρηση ήταν γρήγορη και πολύ απλή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έκανε και είναι πλέον σπίτι μαζί μας. Το να βλέπω τόσους γονείς να γίνονται μάρτυρες σε τέτοιες εγχειρίσεις, με έκανε να κλαίω χωρίς σταματημό και να συνειδητοποιήσω πως όταν η οικογένειά μας έχει την υγεία της, δεν έχουμε κανέναν λόγο να παραπονιόμαστε. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Και το να είσαι μαμά και να βλέπεις ένα παιδί να υποφέρει αισθάνεσαι σαν να πεθαίνεις. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες, επειδή είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε. Ποτέ μην θεωρείτε την υγεία σας δεδομένη", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Κιάρα Φεράνι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR