counter

Στο χειρουργείο Ελληνίδα ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε στη σκηνή του θεάτρου

Στο χειρουργείο Ελληνίδα ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε στη σκηνή του θεάτρου
Στο χειρουργείο Ελληνίδα ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε στη σκηνή του θεάτρου

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε η Νίκη Παλληκαράκη, πριν μερικές μέρες, μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε.

Η αγαπημένη ηθοποιός έσπασε το πόδι της κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ» που ανεβαίνει στο Από Μηχανής Θέατρο και στην οποία πρωταγωνιστεί, με συνέπεια να χρειαστεί χειρουργείο.

Σήμερα, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για την πολύωρη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ευχαρίστηκε τον γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα τους καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της.

«Μπορεί να μην έχω ειδυλλιακές φωτό εξοχής ,έχω όμως οφειλές : Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή δόκτορα Γεώργιο Μαχαιρά διευθυντή της Δ’ ορθοπεδικής χειρουργικής μονάδας του ΚΑΤ για την πολύωρη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα. Σε όλο το επιστημονικό του επιτελείο και στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη φροντίδα τους καθ’όλη την διάρκεια της νοσηλείας μου. Καί βαθιά ευγνώμων για τους σπάνιους ,υπέροχους ανθρώπους μου που είχα δίπλα μου από την πρώτη στιγμή -ξέρουν αυτοί…- Η πραγματική περιουσία μου κι η οικογένεια μου…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα της Νίκης Παλληκαράκη μετά το χειρουργείο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR