counter

Στο σανίδι η ζωή της Βίκυς Μοσχολιού: Ποια τραγουδίστρια θα την ενσαρκώσει!

Στο σανίδι η ζωή της Βίκυς Μοσχολιού: Ποια τραγουδίστρια θα την ενσαρκώσει!
Στο σανίδι η ζωή της Βίκυς Μοσχολιού: Ποια τραγουδίστρια θα την ενσαρκώσει!

Η ζωή της Βίκυς Μοσχολιού γίνεται παράσταση με πρωταγωνίστρια την Πέγκυ Ζήνα.

Σύμφωνα με την Espresso, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα υποδυθεί στο σανίδι το μουσικό ίνδαλμά της, την ερμηνεύτρια που θαύμαζε από παιδί και η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2005.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τη σκηνοθεσία της μουσικής παράστασης για τη ζωή και το έργο της μεγάλης Βίκυς Μοσχολιού θα αναλάβει ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πέγκυ Ζήνα

Ανάλογες συζητήσεις είχαν γίνει μεταξύ τους και το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν προχώρησαν, παρότι η τραγουδίστρια ήταν από την πρώτη στιγμή ενθουσιασμένη με την ιδέα.

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα είχε γνωρίσει προσωπικά την αξέχαστη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, η γνωριμία τους έγινε ενάμιση χρόνο προτού φύγει η Βίκυ Μοσχολιού από τη ζωή. 

«Αποτελούσε πρότυπο για μένα και τη λάτρευα. Την πέτυχα σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε. Με φώναξε, γονάτισα, καθόταν σε έναν καναπέ. Γονάτισα μπροστά της, μου έπιασε το χέρι, μου έδωσε συγχαρητήρια. "Μου θυμίζεις εμένα στον τρόπο που τραγουδάς και σε αυτό που βγάζουν τα μάτια σου. Σου εύχομαι να πεις καλύτερα τραγούδια από εμένα"» της είχε πει η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού, λόγια που η Πέγκυ Ζήνα κράτησε σαν φυλαχτό.

Από την άλλη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού, η Πέγκυ Ζήνα δήλωνε σε συνέντευξή της ότι τη βλέπει στον ύπνο της.

«Τη μνημονεύω καθημερινά. Στις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου έρχεται πάντα στον ύπνο μου. Με καθοδηγεί. Πολλές φορές πριν κυκλοφορήσω τον νέο μου δίσκο ή πριν από τις πρεμιέρες μου ή ακόμα και πριν από κάποια σημαντική για τη δουλειά μου εμφάνιση, βλέπω τη Βίκυ στο όνειρό μου», έχει πει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR