counter

Στο πλευρό του Hugo Chavez

Στο πλευρό του Hugo Chavez
Στο πλευρό του Hugo Chavez

Sean Penn & Hugo Chavez

(Φωτό: Miguel Gutierrez, EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μπορεί να μην είναι κάτοικος της Βενεζουέλας, αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να υποστηρίζει τον υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της χώρας, Hugo Chavez. Ο λόγος για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Sean Penn, ο οποίος δεν έχει διστάσει να εκφράσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις στο παρελθόν και το κάνει και τώρα. 

Σε πρόσφατη εκδήλωση του προέδρου της Βενεζουέλας στην Βαλένθια, παρευρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα του Hugo Chavez. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας καλωσόρισε τον ηθοποιό και αφού τον σύστησε στον κόσμο είπε: “Σε ευχαριστώ που ήρθες ξανά, αγαπητέ φίλε. Είμαστε όλοι Αμερικανοί, από τον νότο, από το κέντρο, από το βορρά.” Μάλιστα, όταν πέρυσι δυο Αμερικανοί ποδηλάτες είχαν συλληφθεί στο Ιράν, ο Sean Penn είχε ζητήσει την μεσολάβηση του Hugo Chavez για την απελευθέρωση τους. 

Ο 58χρονος Hugo Chavez, που όπως λέγεται έχει αναρρώσει πλήρως από τις 3 επεμβάσεις που είχε κάνει πριν ένα χρόνο, για να καταπολεμήσει την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο για άλλη μια φορά τον προσεχή Οκτώβριο, αντιμέτωπος τώρα με τον 40χρονο Henrique Capriles, ο οποίος έχει δει τη δημοτικότητά του να ανεβαίνει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα. 

Από τη Σίσσυ Στρέμπα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR