counter

Στο νοσοκομείο παίκτης του Power of Love: Οι πρώτες φωτογραφίες

 Στο νοσοκομείο παίκτης του Power of Love: Οι πρώτες φωτογραφίες
Στο νοσοκομείο παίκτης του Power of Love: Οι πρώτες φωτογραφίες

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο παίκτης του Power of Love απουσίαζε από το επεισόδιο της Παρασκευής και δημιούργησε διάφορα ερωτήματα για τον λόγο που δεν εμφανίστηκε.

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου και οι συμπαίκτες του ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και o ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Παπαδόπουλος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έκαναν για γρήγορη ανάρρωση.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει το λόγο που νοσηλεύεται αλλά η φωτογραφία που ανάρτησε προδίδει πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το πόδι του.

«Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι για καλό! Με στεναχωρεί που λείπω από το σπίτι της αγάπης, μου λείπει ήδη. Αλλά ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου δείχνει την στήριξη και την αγάπη του.  Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ την παραγωγή που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν με ξέχασε και μου έδειξαν την αγάπη τους. Είμαι ευγνώμων για όλα και ελπίζω να είμαι πολύ σύντομα κοντά σας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR